messages.an_error_has_occured

Loading profile...

Rekisteröidy ilmaiseksi ja tarjous ei koskaan jää huomaamatta! Haluan tilata tiedotteen
Maksuton toimitus
56-osainen työkalusarja

56-osainen työkalusarja

44,95 99,95
Tukipalvelu

Kuinka voimme auttaa?

 • Mikä on Outspot?

  Outspot on tuotteita mainioin hinnoin tarjoava verkkotarjousten sivusto! Hemmottele itseäsi, inspiroidu ja lisää väriä elämääsi upeiden tarjoustemme avulla!

  Kaupunkiloma Roomassa, kulinaarinen hemmottelu paikallisessa ravintolassa, rentouttava retki lasten kanssa, hyvinvointiloma, toiminnantäytteinen seikkailu, upea vimpain keittiöön, täydellinen timanttikoru kumppanillesi tai mitä tahansa muuta – ja siinä on vain pieni esimerkki tarjonnastamme!

  Selaa verkkosivustoamme ja näet koko valikoiman tarjouksia. Voit myös tilata ilmaisen tiedotteemme. Tiedotteessamme on päivittäin uutisia uusimmista tarjouksista. Sen avulla saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista erikoistarjouksista! Rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi tämän sivun oikeasta alanurkasta.

  Osta Outspotilla vain parilla napsautuksella! Napsauta Tilaa nyt ja ohjaamme sinut lopun ostoprosessin läpi. Maksutavoiksi käy Visa, Maestro, PayPal, Mastercard ja pankkisiirto. Outspotin verkkosivuston laadun ja luotettavuuden takaa sen BeCommerce-laatumerkki. Saat heti maksettuasi ostoetusetelin saapuneisiin sähköposteihisi ja/tai tuotteesi lähetetään.

  Haluatko tietää mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä? Katsothan sitten tietomme Trustpilotista, jossa näet monien tyytyväisten asiakkaiden jättämät myönteiset arvostelut.

  Tykkää Outspotista Facebookissa ja pysyt ajan tasalla erikoistarjouksistamme yhdessä yli 40 000 Outspot-kannattajan kanssa!

 • Omat ostokset

  Kirjoita sähköpostiosoitteesi osoitteeseen https://www.outspot.fi/fi/omat-ostokset. Lähetämme sinulle yhteenvedon kaikista ostoksistasi.

  Tässä voit

  • Tarkastella ostovahvistusta
  • Tarkastele tilauksiasi tai seuraa pakettisi kulkua verkossa klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella "Seuraa pakettisi kulkua".
  • Käytä peruuttamisoikeuttasi ja palauta ostoksesi klikkaamalla "Palauta - Ilmoita vika". Voit myös käyttää tätä painiketta ilmoittaaksesi, jos tuotteesi on rikkoutunut, ja ladata videon ja/tai valokuvan vauriosta.

 • Lisätilaukset

  Voit ostaa lisää rajoituksitta niin kauan kuin erikoistarjous on voimassa. Myynti loppuu tarjouksen päättyessä. Siinä tapauksessa ainoa mitä voit tehdä on toivoa, että vastaava erikoistarjous tulee eteen myöhemmin. Tarkasta Outspotin tiedote ja verkkosivusto säännöllisesti.

 • Peruuta tiedotteemme tilaus

  Napsauta jokaisen tiedotteen alareunassa olevaa linkkiä Peruuta tilaus. Jos tilauksen peruminen ei onnistu, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen helpdesk@outspot.fi

 • En ole vielä saanut ostostani

  Tarkasta toimitusaika ostovahvistuksestasi ja verkkosivustolla olevan mainoksen alaosasta. Saat yleiskuvan tilauksistasi ja voit seurata pakettisi saapumista osoitteessa https://www.outspot.fi/fi/omat-ostokset. Sieltä löydät tarkan toimitusajan ostovahvistuksestasi ja voit seurata pakettisi kulkua. Jos pakettisi on lähetetty ilman seurantakoodia, saat vain arvion odotetusta toimitusajasta. Onko toimitusaika ylittynyt etkä voi seurata pakettisi toimitusta verkossa? Lähetä silloin sähköpostia asiakaspalveluun, jonka sähköpostiosoitteen löydät ostovahvistuksestasi.

 • Ostoksen palauttaminen, jos se ei ole viallinen

  Sinulla on lakiin perustuva oikeus peruuttaa ostos 14 päivän kuluessa mistä syystä tahansa. Outspot menee kuitenkin vielä pidemmälle ja tarjoaa peruuttamisoikeuden 30 päiväksi. 30 päivän peruuttamisaika alkaa toimituspäivää seuraavasta päivästä. Sinulla on ostoksen peruuttamisen jälkeen 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Se tarkoittaa huoletonta ostamista.

  Huomaa: peruuttamisaika ei koske sinulle räätälöityjä vaatteita tai tuotteita, jotka myydään hygieniasyistä sinetöidyissä pakkauksissa ja joiden sinetti on toimituksen jälkeen rikottu (esim. alusvaatteet ja tietyt nukkumistuotteet).

  Muiden tuotteiden osalta on tärkeää käsitellä sitä varovaisesti, jos aiot käyttää peruuttamisoikeuttasi. Voimme joutua veloittamaan tuotteen myyntiarvon heikentymisestä, jos niin on päässyt käymään sitä kokeiltaessa. Esimerkiksi joidenkin kulutustarvikkeiden osalta ei ole tarpeen avata niiden pakkausta. Pakkauksen avaaminen voi johtaa jopa 100 prosentin arvonalentumiseen myyntihinnasta laskettuna.

  Jos peruutat sopimuksen, palautamme kaikki siihen asti tehdyt maksut, poislukien toimituskulut. Palautus tapahtuu joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua saatuamme tiedon päätöksestäsi käyttää peruutusoikeutta. Voit valita hyvitykseksi lisäarvollisen etusetelin tai tilisiirron pankkitilillesi. Haluatko tilisiirron? Pyydä siinä tapauksessa etusetelisi muuntamista sähköpostitse. Se on hyvin helppoa! Jos palautat vain osan tilauksestasi, toimituskuluja ei palauteta. Saatamme odottaa maksun palauttamisen kanssa, kunnes olemme saaneet hyödykkeet takaisin tai olet todistanut palauttaneensa hyödykkeet, ensin toteutuvan ollessa määräävä.

  Miten palautan tilaukseni?

  Voiko tuotteen palauttaa maksutta kerrotaan aina mainossivun yläosassa. Voit aloittaa palautuksen osoitteessa https://www.outspot.fi/fi/omat-ostokset klikkaamalla "Palauta - Ilmoita vika" -painiketta. Näin voit käyttää peruuttamisoikeuttasi ja palauttaa tuotteen annetussa määräajassa.

 • Vialliset tuotteet

  Onko tuotteesi viallinen? Mene 'Omat ostokseni' -kohtaan (https://www.outspot.fi/fi/omat-ostokset) ja klikkaa 'Palauta - Ilmoita vika', jolloin voit ladata valokuvan tai videon vauriosta. Saat ratkaisun sähköpostitse mahdollisimman pian. Useimmissa tapauksissa hyödyt pakollisesta 2 vuoden takuusta, joka ilmoitetaan aina selkeästi tarjouksen lopussa ja ostovahvistuksessa. Takuu ei kuitenkaan koske mittatilaustuotteita, kulutustavaroita eikä tuotteita, joita ei voi palauttaa hygieniasyistä, kuten alusvaatteita, päiväpeittoja ja tyynyjä tai henkilökohtaisia hoitolaitteita.

 • Saatavuus ja varaukset (hotellit / vapaa-ajan elämykset)

  Ostettavissa olevien etusetelien määrä vaihtelee tarjouksittain ja riippuu varausajasta. Voit tarkastaa saatavuuden napsauttamalla Tilaa nyt, jolloin vielä saatavilla olevien paikkojen määrä kerrotaan. Niin kauan, kun tarjousta ei ole mainittu loppuunmyydyksi, paikkoja on vielä saatavilla.

  Jos Outspot ehdottaa päiviä, paikkoja on vielä vapaana kyseisinä päivinä.

  Haluatko muuttaa tai perua varauksen? Hotellin vahvistettua varauspäivät, sovelletaan hotellin tai muun kumppanin ehtoja varauksen muuttamiseen tai perumiseen. Ota yhteyttä etusetelisi kohdassa Käytännön tiedot tai verkkosivuston erikoistarjouksessa mainittuun palveluntarjoajaan. Varauksen muuttaminen riippuu aina saatavuudesta.

 • Etuseteliostoksen peruminen (hotellit / vapaa-ajan elämykset)

  Se on uskomatonta, mutta totta! Joillekin erikoistarjouksille tarjoamme jopa kuusi kuukautta ostohetkestä kestävän palautustakuun. Enää ei tarvitse huolehtia ostettaessa kokemuksia ystäville, työtovereille, perheenjäsenille tai omaan käyttöön. Jos hankinta kaduttaa tai saaja ei ole täysin tyytyväinen lahjaksi saatuun etuseteliin, ei huolta laisinkaan. Sinä tai etusetelin saaja saatte täyden maksunpalautuksen kyseisen kuuden kuukauden aikana ilman ylimääräistä vaivaa. Kyseinen takuu on luonnollisesti voimassa vain siltä osin kuin etuseteliä ei ole vielä varattu, käytetty tai päässyt vanhenemaan. Tämä on poikkeuksellinen ja ennenkuulumaton takuu, joka on paljon hyödyllisempi kuin lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus (perumisoikeus). Sellainen vaan on Outspot.

  Huomaathan, ettei tämä takuu koske erikoistarjouksia, joissa palautustakuuta ei ole erityisesti mainittu. Perumisoikeus ja palautustakuu eivät koske verkossa varattuja matkoja tai konserttien, festivaalien tai muiden tiettynä päivänä tai päivinä järjestettävien tapahtumien lippuja.

  Näin perut etuseteliostoksen: ota yhteyttä seuraavan lomakkeen kautta ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

 • Ota yhteyttä

  Etkö löytänyt vastausta? Täytä yhteydenottolomake ja autamme mielellämme. Älä unohda mainita tilausnumeroasi viestissäsi.

 • Outspot PLUS

  Mitkä ovat Outspot PLUS:n edut?

  Outspot PLUS -palvelun avulla saat ilmaisen toimituksen kaikista tuotteista, etkä maksa arkistointimaksuja matkoista.

  Miten saan Outspot PLUS -palvelun?

  Jokaisen tilauksen jälkeen saat sähköpostiviestin, jossa annetaan sinulle mahdollisuus liittyä Outspot PLUS -jäseneksi. Sinun on kuitenkin oltava nopea, sillä tämä kampanja on voimassa vain 48 tuntia. Jos päätät aktivoida Outspot PLUS -palvelun, edut alkavat heti. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavassa tilauksessasi voit heti nauttia ilmaisesta toimituksesta kaikille tuotteille, eikä sinun tarvitse maksaa arkistointimaksua matkoistasi.

  Paljonko Outspot PLUS maksaa?

  Outspot PLUS maksaa vain 1,95 euroa ensimmäiseltä 3 kuukaudelta. Tämä on kertamaksu. Tämän jälkeen jäsenyytesi uusitaan automaattisesti 3 kuukauden välein 1,95 eurolla. Näin säästät merkittävästi toimitus- ja arkistointikuluissa.

  Milloin ja miten Outspot PLUS -jäsenyyteni uusitaan?

  Outspot PLUS -jäsenyys uusitaan automaattisesti kolmen kuukauden välein. Voit hallita tätä aina osoitteessa https://www.outspot.fi/fi/omat-ostokset. Summa vähennetään automaattisesti valitsemaltasi tililtä kolmen kuukauden välein.

  Millä maksutavoilla voin aktivoida Outspot PLUS -palvelun?

  Voit käyttää seuraavia maksutapoja Outspot PLUS -palvelun aktivoimiseksi: Apple Pay, Bancontact, luottokortti ja iDEAL. Huomaa: Outspot PLUS -maksua ei voi maksaa etusetelillä.

  Miten voin peruuttaa Outspot PLUS -tilaukseni? Saanko hyvityksen?

  Voit peruuttaa Outspot PLUS -jäsenyytesi milloin tahansa osoitteessa: https://www.outspot.fi/fi/omat-ostokset. On tärkeää huomata, että hyvitystä ei makseta niiltä kuukausilta, joina jäsenyytesi oli aktiivinen. Jos kuitenkin päätät peruuttaa Outspot PLUS -jäsenyyden, seuraavaa suunniteltua laskutusta ei veloiteta.

 • Happy Hour

  Jokaisen Outspotissa tehdyn ostoksen jälkeen olet automaattisesti aktivoinut Happy Hourin, etkä maksa toimituskuluja tai tiedostomaksuja seuraavaan tuntiin lisätilauksista. 1h:n jälkeen tämä sopimus päättyy. Jos haluat nauttia ilmaisesta toimituksesta pysyvästi, muista tarkistaa yllä oleva Outspot PLUS -tarjouksemme?

Tee valinta
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen. Osoite on poistettu. Osoite on muutettu. Tämä tarjous on vanhentunut Näytä lisää Näytä vähemmän Odota hetki… päivää tuntia minuuttia sekuntia Milloin haluat vastaanottaa muistutuksesi? Vahvista buttons.clear Su Ma Ti Ke To Pe La Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Tam Hel Maa Huh Tou Kes Hei Elo Syy Lok Mar Jou Loppuunmyyty

56-osainen työkalusarja

Ostettu 0 kertaa
€ 99,95 44,95
-55% alennus
Toimitus
4,95
4,95
0
Työkalusarja
-55% alennus
44,95
99,95
0

Mitä asiakkaamme sanovat

Tarvitsetko apua? Lähetä meille sähköpostia: helpdesk@outspot.fi

56-osainen työkalusarja

 • 1 Tee valinta

  56-osainen työkalusarja

  Toimitus
  4,95
  4,95
  0
  + -
  Työkalusarja
  -55% alennus
  44,95
  99,95
  0
  + -

  Tilaa lisää

  Toimitus
  4,95
  4,95
  0
  Työkalusarja
  -55% alennus
  44,95
  99,95
  0
  • 0 x Työkalusarja koskee: 0
  Välisumma
  0,-
  0,-
  Kupongit
  -0,-
  Toimitus
  0,-
  Maksuton
  Maksutapa: PayPal
  0,-

  Yhteensä
  0,-
  0,-
  (Säästät  0,-  €)
  Tee valinta
  Jatka
 • 2 Omat tiedot

  Toimitus- ja laskutusosoite


  Yhteystiedot

  Henkilötiedot
  Jatka kirjoittamista, kunnes näkyy tuloksia tai anna koko osoite käsin.
  Anna koko osoite käsin.

  Antamalla tietosi hyväksyt tietosuojakäytäntömme.

  Jatka
 • 3 Maksa

  Maksua ei tarvita, napsauta silti MAKSA. Saat kuponkisi jäljellä olevan summan tietoosi sähköpostitse.

  Välisumma
  0,-
  0,-
  Kupongit
  -0,-
  Toimitus
  0,-
  Maksuton
  Maksutapa: PayPal
  0,-

  Yhteensä
  0,-
  0,-
  (Säästät  0,-  €)

  Kuinka haluat maksaa tilauksesi?

  • Koko nimi

   Kortin numero

   Viimeinen voimassaolo

   CVC-koodi

   Viimeistele maksusi napsauttamalla painiketta Viimeistele tilaus.

  • Viimeistele maksusi napsauttamalla painiketta Viimeistele tilaus.

  • Viimeistele maksusi napsauttamalla painiketta Viimeistele tilaus.

https://www.outspot.fi/fi/get_salesflow_data
Mon, 25 Sep 2023 10:00:00 +0000 Mon, 09 Dec 2024 02:20:57 +0000 Sat, 09 Dec 2023 02:20:57 +0000
Loppuunmyyty
Oikea osoite
Uusi toimitusosoite