messages.an_error_has_occured

Loading profile...

Rekisteröidy ilmaiseksi ja tarjous ei koskaan jää huomaamatta! Haluan tilata tiedotteen

KAMPANJASI OUTSPOTISSA


TIETOJA OUTSPOTISTA

Outspot perustettiin vuonna 2009 ja se on vuosien kuluessa kasvanut Belgian pikatarjousten markkinajohtajasta merkittäväksi toimijaksi koko Euroopassa ja sillä on valtavasti myyntiä Belgiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Puolassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Lähetämme joka päivä 2 tiedotetta jäsenillemme. Siten kumppanimme tavoittavat miljoonia ihmisiä sähköpostitse ja lähes 70 000 ihmistä Facebookissa. Kampanjamme perustuvat näkemykseen yksinkertaisuudesta, verkkomainontatekniikoista, toistosta, vaikuttavuudesta ja kustannustehokkuudesta.

Outspot tarjoaa miljoonille jäsenilleen erittäin laajan valikoiman tuotteita, matkoja ja kokemuksia. Jäsenten mielenkiinnon kohteet ovat Outspotille kaikkein tärkeintä. Siksi etsimme aina huippulaadukkaita tuotteita tai kokemuksia kilpailukykyiseen hintaan.

KAMPANJASI OUTSPOTISSA

Haluaisitko myydä yhtiösi tuotteita Outspotilla tai haluatko saada hotellisi tai hotelliketjusi valokeilaan? Silloin sinua voi kiinnostaa seuraavat asiat, jotka yleensä käymme läpi mahdollisten kumppanien ja tavarantoimittajien kanssa:

TUOTTEET

  • Onko tuotteesi laadukas?
  • Voitko tarjota tuotetta kilpailukykyiseen hintaan?
  • Onko varastosi riittävä onnistuneen mainoskampanjan tekemiseen?

HOTELLIT

  • Onko hotellisi saanut hyviä arvosteluja?
  • Voiko hotellisi tarjota hyvin kilpailukykyisiä hintoja?
  • Kykenetkö lisäämään tavalliseen palvelutarjontaan lisiä (paitsi aamiainen ja majoitus, kuten päivälliset, tervetuliaisdrinkit, huoneluokan korotukset…)?
  • Onko vapaita huoneita riittävästi onnistuneen mainoskampanjan tekemiseen?

Vastasitko kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin selkeästi Kyllä? Lähetä silloin meille sähköpostia osoitteeseen partners@outspot.eu. Joku työntekijöistämme ottaa yhteyttä mahdollisimman pian. Odotamme innolla mahdollisuutta selvittää voimmeko ottaa hotellisi tai tuotteesi mukaan Outspotiin.